Thursday, 6 December 2012

forgive me !

hi ! Assalamualaikum :)


awak , awak ingat saya lagi tak ? saya pernah hadir dalam hidup awak dulu . saya pernah sayang awak dulu . ingatt tak awak ? ingat lha awak . saya merayu sangat untuk awak ingat . sikit pun tak apa . sapa saya dulu dihati awak and sapa awak dulu dihati saya ? kita saling menyayangi antara satu sama lain kan ? saya selalu cakap saya sayang awak . awak pun selalu cakap awak sayang saya .  kan kan . awak , memang saya sayang awak even apa pun yang berlaku .saya GF awak dulu kan ? kan ?

awak ,it's been a long time ago i'd never see you again , saya tahu saya salah . saya bodoh ! saya tak pernah fikir perasaan awak . sekarang bila awak dah gembira tanpa saya baru saya rasa menyesal buat kerja bodoh ni dulu . saya tahu awak marah saya ! sakit hati dengan saya ! perit bila saya cakap "break" . saya ingat saya buat benda yang betul but the truth is , that is the most stupid thing that i'd done . saya ingat saya akan gembira bila dah lupakan awak , but ! contrary .

awak , saya minta maaf eahh . eventhough awak mungkin tak tahu semua ni .tapi kalau awak baca ni , saya minta maaf sangat sangat . i love you more than words that i could say .saya menyesal sangat sebab curang dengan awak . sumpah ! saya tak boleh tengok awak gembira dengan perempuan lain . i'm very sad . i cry when you're happy with ainna :'( saya ingat saya boleh sabar dengan semua ni . tapi , saya memang tak boleh sabar . saya rindu awak yang dulu :(

awak , saya seronok sangat bila saya dapat kenal awak even dalam facebook . awak selalu bagi nasihat dekat saya . awak selalu tegur saya bila saya salah . awak banyak sedarkan saya . awak selaly happykan saya . awak selalu tolong saya bila saya susah . awak selalu marah saya kalau saya kasar dengan awak . awak selalu bagi saya semangat bila saya pindah sekolah baru . saya tak boleh lupa semua tu ! happy sangat dengan awak dulu . tapi sekarang ? saya dah banyak berubah bila awak pergi . semua benda yang awak tegur semua saya tak hirau lagi . saya berani buat benda benda bodoh tu .rindunyaa dekat awak .

kenangan awak ! kenangan je semua tu . rindu sangat dekat awak . awak bagi saya peluang dua kali dah kan ? tapi saya still buat benda yang sama . i'm so sorry . saya cepat sayang orang . awak , 16 .01.2012 . saya tak kan pernah lupa tarikh kegembiraan tu . tarikh tu sentiasa tersemat dalam hati . awak tak percaya ? it's up to you lha . saya tahu awak takkan percaya dekat saya dah :'(

biarlah kenangan itu pergi . biarlah sayang tu pergi . biarlah rindu tu berlalu macam tu sajaa . saya tak pernah menyesal kenal dengan awak dulu . saya selalu sanjung awak . saya nak sangat tengok awak berjayaa. but , i want you to know you're the best boyfriend that i've ever had . thanks sebab awak pernah hadir dalam hidup saya dan terlekat kenangan awak dalam minda saya :)

muhammad harith bin ishak :)


No comments:

Post a Comment